Ajuta o mama sa invete sa scrie si sa citeasca

Mamele din familiile pe care le ajutăm au mare nevoie de susținere. Aşa am înţeles nevoia imensă a acestor femei de a primi educație – chiar și la o vârsta mai înaintată – , de a comunica, de a se înţelege pe ele însele, de a găsi soluţii la problemele de zi cu zi care le apasă pe umeri şi de a avea pe cineva de încredere care să le ofere informaţia corectă. Am gândit astfel un proiect destinat mamelor care fac parte din familiile defavorizate ale căror cazuri le promovăm.

Ce ne-am propus?

Să le facem pe mame să simtă că pot ele însele schimba ceva în viaţa lor şi a familiilor lor prin educație, fiind informate, cunoscându-şi drepturile, oportunităţile, posibilitatea de a acţiona în problemele vieţii.

Așadar, în fiecare zi de vineri și sâmbătă, mamele beneficiază de ore de curs cu o profesoară cu experiență, în localitatea Corbeanca ; în tot acest timp, ele învață să scrie și să citească, învață să comunice cu cei din jur, încercând astfel să treacă mai ușor peste viața dificilă pe care o au și, implicit, să ofere un viitor mai bun copiilor lor.

De ce avem nevoie pentru acest proiect ?

100 RON/lună, pentru fiecare mamă ce dorește să facă parte din proiect. În prezent, la cursuri sunt înscrise doar 4 mămici, dar dorim ca numărul acestora să crească ; așadar avem în vedere creșterea sumei necesare pentru a acoperi costurile pentru fiecare mămică dornică să învețe. Orice ajutor financiar este binevenit !

 

Multumim !

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

990 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ajuta o mama sa invete sa scrie si sa citeasca

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

810 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

In beneficiul: Ajuta o mama sa invete sa scrie si sa citeasca

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

180 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

Îmi dăruiesc ziua de naștere pentru proiectul ”Școala pentru mame”

Dragii mei prieteni, anul acesta, alături de prietenia și gândurile voastre bune am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unui proiect dr

1,000 RON Target
810 RON Suma
7 Donatii
81% Complete

Alerg pentru a ajuta o mama sa invete sa scrie si sa citeasca

Sunt implicată în strângere de fonduri şi întrajutorare a familiilor de mai bine de 10 ani. Maratonistă, iubitoare de munte şi fundraiser pentr

1,000 RON Target
180 RON Suma
2 Donatii
18% Complete