Ofera-le un 1 iunie de poveste

Orice copil are nevoie de clipe frumoase petrecute alături de părinții lui. Orice copil are nevoie să cunoască, să descopere lumea și tot ceea ce îl înconjoară.

Asociația Implică-te organizează o excursie de 2 zile, pe data de 1-2 iunie, pentru copiii și părinții din familiile defavorizate. Cu toții au nevoie să vadă și partea frumoasă a vieții, să fugă pentru câteva ore de probleme de acasă și să ia o gură de aer proaspăt, într-o atmosferă de familie, alături de oameni care împart aceleași gânduri.

Ce dorim pentru acești copii?

Dorim să închiriem un microbuz pentru transportarea a aproximativ 40 de persoane, părinți și copii, să le oferim o noapte de cazare la Club Vila Bran și tot ceea ce este nevoie pentru ca acești copii să petreacă clipe minunate în cele două zile de ședere. Tot ceea ce ne dorim este ca aceste persoane să aibă parte de două zile de relaxare,  în care să se reculeagă, într-o atmosferă de vacanță și gânduri pozitive. Copii au vârste cuprinse între 1 și 18 ani și fac parte din cazurile promovate de asociația noastră ( familia Florea- mamă cu 2 copii , Caty – mamă singură cu 6 copii, Lidia – mamă cu 4 copilași, Angelica – părinte singur cu 4 copii, Ana – mamă cu 5 copii, familia Constantin – familie cu 2 copii) ; pentru fiecare dintre ei este prima dată când vor beneficia de o astfel de ”minivacanță”. Acești copii de abia dacă au zărit un zâmbet pe chipurile părinților, darămite o priveliște cu muntele sau marea.

Club Vila Bran dispune de un parc natural și, de asemenea, oferă accesul la piscină în aer liber, terenuri de minigolf, tenis, fotbal, sală de teatru, jocuri pentru copii și multe alte activități menite să aducă zâmbete pe chipul copiilor noștri.

Pentru a face acest lucru posibil, avem nevoie de ajutorul vostru, oameni frumoși !

Avem nevoie să strângem aproximativ 250 Lei pentru fiecare persoană, 10000 Lei în total.

În cazul în care suma nu va fi stransă în totalitate, Echipa Implică-te va organiza o miniexcursie pe plan local, cu vizite la muzeele din București și o petrecere cu tematică de poveste, pentru cei mici.

Vă invităm să vă alăturați acestei inițiative și vă mulțumim în numele tuturor celor pe care îi sprjinim!

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

13

Suma:

1,085 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Ofera-le un 1 iunie de poveste

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

0 RON

Suma:

1

Galantomi:
Donatii

In beneficiul: Ofera-le un 1 iunie de poveste

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

1,085 RON

Suma:

1

Galantomi:
13 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

2,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Alerg pentru a le oferi un 1 iunie de poveste

Orice copil are nevoie de clipe frumoase petrecute alături de părinții lui. Orice copil are nevoie să cunoască, să descopere lumea și tot ceea

1,000 RON Target
1,085 RON Suma
13 Donatii
100% Complete