Alaturi de familia Florea

În urmă cu 2 ani, familia Florea - mama, 2 fetițe (6 si 3 ani), fratele mamei și cei 2 bunici au fost evacuați dintr-o locuință închiriată. De atunci nu găsit pe nimeni care să le închirieze un adăpost. Motivul pentru care nimeni nu dorește să “își asume acest risc” îl reprezintă faptul că familia este de etnie rromă!

Deși familia are dosar de locuință socială din 2006, Primăria Sectorului 1 nu a luat nicio măsură, astfel încât cei 6 membri ai familiei se adăpostesc în prezent pe un teren vilan din zona cartierului Dămăroaia, sub niște dale de beton. În momentul de față, mama si cei 2 copii se află într-un centru maternal, dar vor putea rămâne acolo doar până la sfârșitul iernii. Întrucât membrii familiei nu au acte de identitate, aceștia lucrează ocazional pentru diferite persoane, însă veniturile pe care le obțin nu pot acoperi nici pe departe costurile unei vieți decente.

Cu ajutorul dumneavoastră, dorim să găsim familiei o locuință de închiriat pentru o perioadă de 6 luni (5000 RON) și să-i oferim mamei șansa de a urma cursuri de calificare (1000 RON) pentru a se putea angaja și a avea un venit constant. Totodată, dorim să oferim accesul la educație celor 2 fetițe acoperindu-le costurile pentru meditatii (1200 RON), întrucât acestea au rezultate școlare bune, însă dat fiind faptul că nu au un loc stabil în care să locuiască, le este greu să aibă constanță în rezultate.

Ținând cont că obținerea unui loc de muncă stabil este cu probleme, dorim ca pentru o perioadă de 6 luni să putem susține familia și pentru costurile de zi cu zi (2500 RON).

Tot acest demers îl susținem pentru ca membrii familiei să aibă locuri de muncă constante, astfel încât copiii să aibă parte de un viitor stabil.

Suma totala pe care ne propunem sa o strangem cu ajutorul vostru pentru a ajuta familia Florea este de 10.000 de lei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

16

Suma:

2,265 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Alaturi de familia Florea

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. 

75 RON

Suma:

1

Galantomi:
1 Donatii

In beneficiul: Alaturi de familia Florea

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

2,150 RON

Suma:

2

Galantomi:
13 Donatii

In beneficiul: Alaturi de familia Florea

Băneasa Spring Trail Run este un eveniment sportiv ce va avea loc pe data de 23 aprilie 2017, în aer liber, traseul desfășurându-se pe poteci și drumuri forestiere din pădurea Băneasa.

40 RON

Suma:

1

Galantomi:
2 Donatii

Pagini fundraising

Alerg pentru familia Florea

Sunt Florin si sunt extrem de mandru ca pot alerga pentru o cauza nobila! De ce? In primul rand, deoarece alergarea mi-a oferit cea mai pretioasa

1,000 RON Target
75 RON Suma
1 Donatii
7.5% Complete

Imi daruiesc ziua de nastere ! Impreuna putem imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

 Anul acesta, alaturi de prietenia si gandurile voastre bune am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unor oameni carora viata nu le-a sura

1,000 RON Target
2,150 RON Suma
13 Donatii
100% Complete

Alături de familia Florea

În urmă cu 2 ani, familia Florea - mama, 2 fetițe (6 si 3 ani), fratele mamei și cei 2 bunici au fost evacuați dintr-o locuință închiriată. D

1,000 RON Target
40 RON Suma
2 Donatii
4% Complete