Proiecte

În urmă cu 2 ani, familia Florea formată din mama, 2 fetițe, fratele mamei și cei 2 bunici au fost evacuați dintr-o locuință închiriată și de atunci nu au mai găsit pe nimeni care să le închirieze un adăpost. 

2,265 RON Suma:
16 Donatii:
1 Galantomi:

Orice copil are nevoie de clipe frumoase petrecute alături de părinții lui. Orice copil are nevoie să cunoască, să descopere lumea și tot ceea ce îl înconjoară.

Asociația Implică-te organizează o excursie de 2 zile, pe data de 1-2 iunie, pentru copiii și părinții din familiile defavorizate. Cu toții au nevoie să vadă și partea frumoasă a vieții, să fugă pentru câteva ore de probleme de acasă și să ia o gură de aer proaspăt, într-o atmosferă de familie, alături de oameni care împart aceleași gânduri.

1,085 RON Suma:
13 Donatii:
1 Galantomi:

Mamele din familiile pe care le ajutăm au mare nevoie de susținere. Aşa am înţeles nevoia imensă a acestor femei de a primi educație – chiar și la o vârsta mai înaintată – , de a comunica, de a se înţelege pe ele însele, de a găsi soluţii la problemele de zi cu zi care le apasă pe umeri şi de a avea pe cineva de încredere care să le ofere informaţia corectă. Am gândit astfel un proiect destinat mamelor care fac parte din familiile defavorizate ale căror cazuri le promovăm.

990 RON Suma:
9 Donatii:
1 Galantomi:

Simona, Emi, Cristi, Adina, Nicoleta, Samara și Nina sunt o parte din copiii care în prezent au nevoie de sprjin financiar pentru a lua parte la programul de afterschool din zona Tamași - Corbeanca. Avem astfel 7 copii care de 2-3 ori pe săptămână merg la acest afterschool și se bucură de accesul la cunoaștere, ajutor la teme și o masă caldă. De ce nu fac asta acasă ? Deoarece copiii fac parte din familii defavorizate, iar părinții nu le pot oferi acces la niciuna din aceste activități.

1,800 RON Suma:
18 Donatii:
1 Galantomi:

Campania “Ajută un copil să meargă la şcoală” reprezintă încă un pas pe care Implică-te îl face pentru a asigura banii necesari continuării programelor de prevenire a abandonului şcolar si de reintegrare educaţională a copiilor care provin din familii nevoiașe.

Beneficiarii acestei campanii sunt copiii care au abandonat şcoala sau care nu au fost şcolarizaţi şi au nevoie de ajutor pentru a frecventa cursurile învăţământului obligatoriu, precum şi copii în risc de abandon şcolar, elevi în ciclul primar, gimnazial sau liceal de învăţământ.

619 RON Suma:
5 Donatii:
1 Galantomi:

Alin are 3 frati si locuiesc impreuna intr-o casuta de chirpici in chirie. Nu au locuinta lor proprie si sunt in pragul de a ramane in strada. 

1,500 RON Suma:
8 Donatii:
1 Galantomi: